NANO autodetailing centar - Centar za njegu vašeg vozila

Sve na jednom mjestu: Poliranje laka, stakala, farova, alu-naplataka, NANO zaštita, zaštita voskom, dubinsko kemijsko čišćenje.

Zaštita voskom

Za nanošenje voštane zaštite na vozilo, možete odabrali auto-vosak ili sealant uz nekoliko načina primjene. Može se nanositi ručno ili strojem za poliranje. Čak i auto-vosak u pasti može se primijeniti sa strojem za poliranje. Profesionalno nanošenje voska na vozilo potpuno je drugačije od nanošenja voska u autopraonicama putem auto-šampona i sličnih preparata. Samim time boja vozila ostaje duže vremena zaštićena i omogućava lakše održavanje. Izbjegavajte pranje vozila četkom za pranje, jer četka skida vosak sa vozila i ujedno pravi svirlove na laku, što vodi do gubljenja sjaja laka i brže potrebe za poliranjem. Za pranje koristite uvijek spužvu.


Za zaštitu voskom, upotrebljavamo Meguiar's Ultimate Paste Wax koji koristi Meguiar ThinFilm tehnologiju za najlakše nanošenje i uklanjanje. Prednosti sintetičkog voska su polimeri koji pružaju bolju zaštitu sa pojačanom refleksijom. Ovaj vosak je pogodan za bilo koju vrstu boje, uključujući i nezaštićene slojeve, a poboljšat će boju i dubinu boje na vozilu. Meguiar je vlasnik hidrofobne polimer tehnologije koja povećava napetost površine pa voda bježi sa površine. Kao čisti sintetički vosak, Ultimate Wax pruža najbolju zaštitu dajući dubinu, refleksiju i sjaj, 'mokri izgled' i daje sigurnu zaštitu svim bojama i premazima.


Prije nanošenja voska, podloga mora biti potpuno čista i/ili polirana. Mi vosak nanosimo ručno s posebnim aplikatorom za vosak, kako bi sve površine imale nanesen jednako debeli sloj voska što osigurava visoki nivo zaštite i visoki sjaj.
Vosak koji je osvojio prvo mjesto u detailing kolekcijama entuzijasta diljem svijeta radi svoje iznimne dugotrajnosti, otpornosti na vanjske utjecaje i održavanja u samoposlužnim autopraonama sa agresivnim kemikalijama. Fusso Coat će pružiti fenomenalan sjaj čak i na svijetlim autima, a zahvaljujući svojoj formuli održat će se i u najgorim klimatskim uvjetima. Aplicira se na sve lakirane površine, uključujući i naplatke, zahvaljujući formuli koja je iznimno otporna na visoke temeprature.
Dostupan u tamnoj (Dark) i svijetloj (Light) varijanti. Fusso Coat sadrži PTFE (politetrafluoretilen) koji ima iznimne hidrofobne sposobnosti i štiti površinu vozila od kiše, prljavštine i drugih nepoželjnih kontaminacija.

Formira otporan sloj zaštite koji traje do 12 mjeseci, ostavlja površinu sjajnom i ispunjava manje površinske ogrebotine (swirl marks). Nanošenje ove vrste voska posebno se naplaćuje.
Ne dozvolite da vam se ovo desi!

Na slici je prikazan tipičan primjer neprofesionalnog nanošenja jeftinog komercijalnog voska. Neprofesionalno nanošenje se vidi kroz plikove u vosku, jer da bi vosak bio pravilno nanešen, nije dovoljno samo oprati vozilo, nego je obavezno površinu na koju se nanosi vosak detaljno očistiti. Zaostale nečistoće stvaraju plikove u voštanom premazu.

Jeftini komercijalni proizvod se raspoznaje po bijelom tonu plikova i otpadanja voska na većim površinama. Pravilno ručno nanesen profesionalni vosak posebnim aplikatorom ne odvaja se od površine. Potrebno je posebno sredstvo da bi se vosak skinuo sa vozila, a nakon dužeg vremena i velikog broja pranja vozila, jedino što se primjeti na mjestima gdje je vosak skinut je boja koja nema karakteristični sjaj i dubinu.

Jedini spas za lak ovog vozila je skidanje voska, dvoslojno poliranje i nanovo nanošenje voska ili NANO zaštite.