NANO autodetailing centar - Centar za njegu vašeg vozila

Sve na jednom mjestu: Poliranje laka, stakala, farova, alu-naplataka, NANO zaštita, zaštita voskom, dubinsko kemijsko čišćenje.

Dubinsko kemijsko čišćenje interijera vozila

Dubinsko kemijsko čišćenje kompletnog interijera vozila obuhvaća dubinsko čišćenje sjedala, naslona za glavu, kompletnog bočnog, podnog i krovnog tapecirunga. Čišćenje radimo posebnim strojem svjetski poznate marke KÄRCHER Puzzi 10/1, vrhunskih profesionalnih karakteristika.


KÄRCHER Puzzi 10/1 pruža novu razine kvalitete, zahvaljujući profesionalnom dizajnu, pa dubinsko kemijsko čišćenje čini produktivnijim. Stroj koristi metodu špricanje-usisavanje ali uz dodanu prednost koju mu daje KÄRCHER revolucionarni fleksibilan usisni alat, 10/1 dubinski čisti površine i ostavlja samo minimalnu zaostalu vlagu. To znači da su presvlake i tepisi nakon čišćenja ostali gotovo potpuno suhi i uz dodatno sušenje smanjuje se rizik od ponovnog prljanja i omogućava da se očišćeno područje ponovno koristi vrlo brzo.


Nove rotirajuće plastične usne osiguravaju optimalan kontakt s površinom bez obzira na kut alata što dramatično poboljšava rezultat čišćenja. Dodatan učinak poboljšava Meguiar's All Purpose Cleaner Plus koji je idealan za čišćenje svih unutarnjih površina. Superiorna pjena nježno podiže prašinu sa površine dok njegov jedinstven spoj omekšivača za tkaninu i optičkog bjelila poboljšava izgled i dojam tepiha, presvlaka, vinila, pa čak i kože. Ostavlja ugodan miris naranče.


Usluga traje u zavisnosti od veličine vozila, a iznosi nekoliko sati. Navedena usluga se odnosi na standardna osobna vozila uz mogućnost nadoplate za SUV i kombi vozila.Njega kože i ostalih površina interijera vozila

Samo zato što je Meguiar's najpoznatiji po sredstvima za poliranje i voskovima, ne znači da su zaboravili održavanje unutrašnjosti vozila. Meguiar je razvio opsežnu liniju proizvoda za čišćenje, obnovu i zaštite unutrašnjost vozila. Počevši od Meguiar's Quik Interior Detailer mogu se brzo i jednostavno osvježiti sve površine unutrašnjosti vozila, ostavljajući iza sebe čistoću u svakom pogledu. Da bi dodali sjaj i zaštitu za vinil i gumene površine, posao će obaviti Meguiar's Protectants linija proizvoda. Meguiar's Ultimate Protectant osjetljive površine će izgledati kao nove uz superiornu i dugotrajnu UV zaštitu.


Da bi koža zadržala svoju ljepotu i podatnost, mora biti njegovana i održavana. Znatno je lakše potrošiti malo vremena na zaštitu i održavanje finih kožnih presvlaka, nego utrošiti puno više energije i novaca da bi ju spasili. Bez pravilne njege i održavanja, vaša koža će brzo ostarjeti, izgubiti sjaj i fleksibilnost. Ovaj proces je još više ubrzan pri višim temperaturama okoline. Redovito čišćenje I održavanje je sve što je potrebno kako bi koža izgledala svježe, podatno i mekano.


Za najluksuznije kožne površine tu su Meguiar's Gold Class sredstva koja su broj 1 u svijetu za čišćenje kože. Meguiar's Gold Class proizvodi za kožu su savršeni za održavanje, izgled i dojam kožnih površina u vozilu. Poslove čišćenje kožnih sjedala obavljamo sa Meguiar's Gold Class Leather&Vinyl Cleaner-om, a impregnaciju kožnih sjedala sa Meguiar's Leather Conditioner-om.Uklanjanje ogrebotina

Auto ogrebotine su jedna od najpopularnijih šteta koje se mogu popraviti, jer se mogu dogoditi na cijelom vozilu od poklopaca preko vrata do krova. Za popravak ogrebotina treba se biti obučen, jer sve ogrebotine nisu iste. Mogu biti duboke ili plitke, na svjetloj boji ili na tamnoj boji, boja može biti deblje nanesena ili tanje nanesena. Ogrebotine mogu biti toliko duboke da je oštećenje došlo do zaštitnog sloja ili lima, pa je u tom slučaju jedina pomoć auto-lakirer. Većina ogrebotina na vozilima su uzrokovane nenamjerno i nisu nanešene opasnim sredstvima kao što su ogrebotine od granja ili ključeva prilikom otvaranja vrata vozila.


Oštećenja od ogrebotina tretiramo s Meguiar's Scratch X 2.0 za brzo uklanjanje izoliranih ogrebotina boje ili mrlja kad god se pojave. Konkurentni proizvodi nemaju niti približnu kvalitetu, jer sakrivaju mane ili grebu površinu. Meguiar's ekskluzivni mikro-abrazivni sastav omogućava Scratch X 2.0 da brzo ukloni mrlje sa površine, a vraća briljantan visoki sjaj. Nova poboljšana formula može se primijeniti ručno ili s DA (dual action) uređajem za poliranje. Koji će se način koristiti direktno ovisi o tipu melje ili ogrebotine.Čišćenje vozila glinom

Auto-glina za detaljno čišćenje u tabli je projektirani spoj smole, koji se koristi za uklanjanje onečišćenja s površine boje, stakla, stakloplastike (fiberglasa) i metala. Glina za detaljno čišćenje može biti od prirodnog materijala ili sintetike, a većina proizvođača koristi sintetičke gline. Auto-glina za detaljno čišćenje je slična školskoj glini za modeliranje, samo što je ova glina za detaljno čišćenje puno elastičnija. Elastičnost glini za detaljno čišćenje daje izvrsnu trajnost, bez obzira na valjanje, spljoštavanje, gnječenje i rastezanje, koje se neprekidno ponavlja. Također, glina za detaljno čišćenje je osmišljena tako da se suprotstavlja najgorim vrstama onečišćenja, kao na primjer industrijske čestice (lebdeće čestice čelika, željeza i drugih metala), željezna i kočiona prašina. Ova onečišćenja prodiru u obrađenu boju, staklo i metal i ostaju zaglavljena na vašem vozilu čak i nakon kiše, pranja u autopraonicama ili nakon poliranja. Jedini način za uklanjanje tih nečistoća je glina za detaljno čišćenje.Glina za detaljno čišćenje klizi po površini boje i kupi sve što viri s površine. Čestice se lijepe za glinu i na taj način su uklonjene sa vozila. Površina koja će se obrađivati glinom treba uvijek biti navlažena mazivom za glinu kako bi spriječili grebanje laka labavim krhotinama. Ako se pravilno koristi, glina za detaljno čišćenje je potpuno sigurna i neabrazivna. Ovo je mnogo bolji izbor od poliranja za uklanjanje onečišćenja, jer glina ne uklanja sloj boje.


Trenutno su dostupne dvije različite vrste gline. Jedna od njih je glina srednje gruba za detaljno čišćenje, dizajnirana za čišćenje vozila jednom ili dvaput godišnje. Ta vrsta gline uklanja od voska do svih ostalih nečistoća. Druga mogućnost je finorazredna glina, koja je relativno nova u industriji te je često potrebna za održavanje glatkog završnog učinka. Ova glina za detaljno čišćenje uklanja sve što i srednje gruba glina, ali je dovoljno nježna da se može koristiti mjesečno ili po potrebi čistiti na određenim mjestima. Sve gline za detaljno čišćenje zahtijevaju korištenje maziva za glinu, kako bi se spriječile ogrebotine. Za čišćenje vozila prije poliranja koristimo srednje grubu glinu Meguiar's Professional Detailing Clay Mild.