NANO autodetailing centar - Centar za njegu vašeg vozila

Sve na jednom mjestu: Poliranje laka, stakala, farova, alu-naplataka, NANO zaštita, zaštita voskom, dubinsko kemijsko čišćenje.

Poliranje stakala

Ako vaše vjetrobransko staklo izgleda kao na lijevom dijelu fotografije ili pod određenim kutom kad pogledate vjetrobransko staklo vidite mrežu koja se prelijeva u duginim bojama, onda je staklo definitivno zrelo za poliranje. Poliranjem vjetrobranskog stakla dobivate više no što mislite, bolju vidljivost, pogotovo noću, jer nema neželjenih odbljesaka, voda se slijeva sa stakla i ne ostavlja tragove, brisači rade tiše, odnosno nema neugodnih zvukova, a nakon poteza brisača, staklo ostaje potpuno čisto bez razmazivanja tekućine, bilo da je voda ili tekućina za pranje stakala. Poliranje može ukloniti plića oštećenja nastala od metlica brisača ili umanjiti vidljivost dubljih oštećenja. Postupak poliranja traje oko 3 sata, a prema želji kupca staklo možemo zaštititi NANO keramičkom zaštitom.


Poliranje radimo strojno uz korištenje 3M aplikatora i 3M Glass Polishing Compound 60150. To je abrazivna tekućina koja se sastoji od spoja cerij oksida i destilirane vode. Iznimno fine abrazivne čestice su idealne za završni korak dorade čvrstih površina, kao što su staklo i ogledala, za uklanjanje izmaglice koju ostavljaju brisači stakla, tvrde mrlje i plitke ogrebotine, izbjegavajući na taj način skupu zamjenu stakla. Cerijev oksid je veoma rijedak oksid metala. Prosječna veličina zrna čestice se mjeri u nanometrima u sirovom obliku, čime je jedan od najučinkovitijih abraziva za završno poliranje čvrstih površina. Otporan je na toplinu i učinkovit kao sredstvo za poliranje stakla za ogledala, ravnog stakla, kristala, televizijskih cijevi, oftalmoloških leća, precizne optike, dragog i poludragog kamenja.