NANO autodetailing centar - Centar za njegu vašeg vozila

Sve na jednom mjestu: Poliranje laka, stakala, farova, alu-naplataka, NANO zaštita, zaštita voskom, dubinsko kemijsko čišćenje.

Zaštita metalnih površina

Za zaštitu svih metalnih površina, posegnuli smo u liniju proizvoda Meguiar's Marine, koja je namijenjena za boat detailing, odnosno njegu plovila. Mi koristimo jedini proizvod takve vrste, a to je Meguiar's Marine RV #92, a to je izvanredna zaštita bez osjećaja masnoće. Meguiar's Marine RV #92 zaštita za metal nudi dugotrajnu zaštitu za svaki metala. Revolucionarna formula Meguiar's Marine RV #92 metalne zaštite je primjenjiva na apsolutno svim metalima.


Ova zaštita pruža zaštitu od korozije, soli, vode, mrlja, promjene boje. Zaštitni premaz na nivou mikroskopskih čestica neće ostaviti umjetni ili masni osjećaj pod prstima. Meguiar's Marine RV #92 omogućava ljepotu metalnog sjaja i može se koristiti na svim metalnim dijelovima vozila, kromiranih, niklovanih do aluminija. Štiti od UV zračenja i sukladan je sa VOC (Hlapivi organski spojevi), pa je to jedina zaštita koju trebate za metalne dijelove vozila.

Zaštita gumenih površina

Meguiar's Endurance Tire Gel omiljeno je sredstvo među entuzijastima u potrazi za dodatnim dugotrajnim performansama i odličnim izgledom. Premium sastojci proizvode bogat, taman sjaj koji traje tjednima, a ne danima, čak i ako je kišovito. Jedinstvena formula sprječava da gume postanu žute, smeđe ili da ispucaju, eliminiraju nečistoće od prskanja i kapljica. Ovaj gel daje vrlo visoki blještavi sjaj.


Ovaj izdržljivi gel za sve vrste guma na vozilu je otporan na vodu i nije mastan, odnosno ne ostavlja neugodan mastan osjećaj. Gel je gust i lako se nanosi, tako da ostaje na gumama dugo vremena. Za primjenu ovog gela koristiti se poseban aplikator kojim se gel nanosi izravno na čiste gume. Gel će pomoći u zaštiti od UV zračenja i drugih zagađivača koji mogu uzrokovati da gume požute ili ispucaju od sunca. Isprobajte jednom i više nikada nećete tražiti neki drugi proizvod.