NANO autodetailing centar - Centar za njegu vašeg vozila

Sve na jednom mjestu: Poliranje laka, stakala, farova, alu-naplataka, NANO zaštita, zaštita voskom, dubinsko kemijsko čišćenje.

Detailing plovila

Da bi vaše plovilo imalo savršen izgled, za njegu plovila koristimo liniju proizvoda Meguiar's Marine. Proizvodi Meguiar's Marine za njegu sastoje se od više vrsta sredstava za poliranje plovila, nanošenje voska na plovila, i još mnogo toga. U Meguiar's Marine liniji nalaze se proizvodi za uklanjanje kapljica vode, čišćenje i pranje u jednom koraku šamponima s voskom i svim ostalim kako bi plovilo izgledalo kao novo. Ukratko, koristimo profesionalna sredstva za kompletnu njegu plovila, prema vašim željama.

Ono što čini proizvode Meguiar's Marine za njegu različitim od drugih proizvoda za njegu boje je u tome što brodovi i rekreacijska plovila za razliku od vozila trebaju snažni završni premaz koji se uvelike razlikuje od premaza za vaše vozilo. Gel coat je mnogo deblji i teži od konvencionalnih koje ćete naći na automobilskim sustavima boja, jer su brodovi i rekreacijska vozila izloženiji utjecaju elementa iz okoliša od tipičnih automobila. Slana voda je vrlo korozivna i čini da potpuno novi brod izgleda staro i trošno, osim ako nije pravilno zaštićena. Za spojeve i lakove, Meguiar's Marine linija ima posebna sredstva za održavanje podmazivanje, kako bi zaštita što duže bila aktivna. Meguiar's voskovi za more su vrlo izdržljivi tako da mogu izdržati oštro okruženja kojem su plovila izložena. Štoviše, Meguiar's Marine linija proizvoda za njegu može se koristiti pri izravnoj sunčevoj svjetlosti, bez ikakvih nuspojava.


Njega vašeg plovila uz NANO autodetailing centar
NANO autodetailing centar nudi njegu plovila uz svjetski najpopularniju profesionalnu marku proizvoda za poliranje, zaštitu i održavanje svih površina plovila. Učinite svoje plovilo otpornim na atmosferske utjecaje i ostale utjecaje okoline. Produžite vijek svih vanjskih površina vašeg plovila uz posebnu zaštitu.

Ako trebate njegu plovila, bez obzira da li je plovilo porinuto ili je na suhom, javite nam se putem e-maila ili kontakt forme kako bi se dogovorili o detaljima. Detailing plovila obavljamo širom Hrvatske.