NANO autodetailing centar - Centar za njegu vašeg vozila

Sve na jednom mjestu: Poliranje laka, stakala, farova, alu-naplataka, NANO zaštita, zaštita voskom, dubinsko kemijsko čišćenje.

Poliranje alu-naplataka

Nakon samog vozila odnosno laka, vjerojatno najvažniji dijelovi vozila su kotači. Ono što je nekada imalo ograničenja za bojanje, krom i aluminij su se proširili u različitim varijantama, a dizajn kotača se stalno unapređuje obzirom na dizajn i materijale. Isto tako, proizvođači vozila su također dodali raznoliku ponudu kotača, mada ima i krivotvorina naplataka prebojanih premazom srebrne legure, ili trikovi sa skupim kromom. Meguiar's je razvio preparate za čišćenje, poliranje i DynaCone alat za poliranje kako bi kotači izgledali kao novi. Ali blistavi kotači zahtijevaju tamne sjajne gume, pa za kompletiranje posla s kotačima koristimo Meguiar's Endurance Tire Gel kako bi i vaše gume izgledale lijepo, a ujedno pomaže zaštiti guma od UV zračenja i preranog starenja.

Za poliranje koristimo Meguiar's NXT Generation All Metal Polish koji, brzo i lagano čisti i polira sve metalne površine do sjaja kao ogledalo. ESP ostavljaju zaštitnu sintetičku barijeru, koja sprečava hvatanje nečistoća. Anti korozivni sastojci sprečavaju vanjske utjecaje i degradaciju. Ova visokokvalitetna pasta za poliranje za metal čisti, polira i štiti u jednom koraku.