NANO autodetailing centar - Centar za njegu vašeg vozila

Sve na jednom mjestu: Poliranje laka, stakala, farova, alu-naplataka, NANO zaštita, zaštita voskom, dubinsko kemijsko čišćenje.

Poliranje farova

Ako vaši farovi izgleda kao na lijevom dijelu fotografije, naša je preporuka takve farove polirati. Poliranjem farova dobivate bolje osvjetljenje ceste noću, pa time i bolju vidljivost. Poliranjem se mogu ukloniti i plića oštećenja na farovima. Postupak je u koracima prikazan na slici: 1 - fini brusni papir, 2 - poliranje farova, 3 - nanošenje UV zaštite.

Za poliranje koristimo Meguiar’s Headlight Restoration Kit koji, izgrebenim, oksidiranim i požutjelim prozirnim plastičnim površinama vraća jasnoću i prozirnost što je najčešći slučaj sa farovima. Meguiars jedinstvena PlastX formula s jedinstvenim aplikatorima za poliranje i rotacionim uređajem za poliranje, napravit će zapanjujuće rezultate u vrlo malo vremena! Nema dodatnih koraka i kompliciranih rješenja, ili brušenja s abrazivima koji mogu oštetiti plastične i okolne boje.


Ovaj komplet učinkovito uklanja fine ogrebotine, kontaminirane površine, oksidacije i žutilo, ostavljajući prozirne plastike briljantno čiste i polirane, od farova, stop-svjetla, plastičnih kabriolet prozora, vjetrobranska stakla motocikla, vizira na kacigama, brodskih prozora i još mnogo toga!